Ny säsong med massor av nya möjligheter

Hej alla!

DET ÄR VÅR! Om än något svajande…

I vilket fall som helst, så står en ny säsong framför dörren. Nu gäller det att se över utrustningen och tekniken. För dig som vill börja eller utveckla din golf i år så kommer här lite matnyttig information. 

Bokningar via Servicecenter eller webbokning: Lektions-, och kursprogrammet är öppet.

Lektioner: Jag behåller förra årets priser på alla lektioner. För dig som vill satsa rejält i år så är det Värdekort som gäller. Rabatten ökar ju större värdekort du köper. Värdekortet är giltigt under 2019 och är mycket förmånligt. Passa på!

Kurser: I år satsar vi på dem som har genomgått en nybörjarkurs under 2017/2018 och som inte har riktigt kommit i gång. Första kursen är nu planerad till söndagen 2 juni.

Veckoträning: Denna populära kurs har samma upplägg med tider och grupper som förra året. Jag har planerat 4 grupper med 8 deltagare per grupp. Veckoträningen startar vecka 18 och pågår under 16 veckor med uppehåll v. 27-30.

Nybörjarkurser: Jag planerar att genomföra 8 stycken Nybörjarkurser under denna säsong. Den första kursen går av stapeln 11 maj. Hör efter med nära och kära! Tänk på att Friskvårdsbidrag kan numera användas för kurser över 1000 kr. För dig som är ivrig, eller inte kan helger, så finns det möjligheter att ta kursen privat. Vi lägger upp ett eget program.

Serielagsträning: Representerar du ett lag ska du ha fått information från din lagledare. Precis som förra året så planerar jag att genomföra ett träningspass på 3 timmar inkl. lunch per person. Datum för detta evenemang är 27 och 28 april. Anmälan via min hemsida under Tjänster och Kurser.

Juniorträning: Vi siktar mot stjärnorna för alla klubbens blivande stjärnor! En ny, rolig och spännande säsong väntar. Redan nu kan vi göra reklam för sommarlägret som genomförs sista veckan i juni. Du kan läsa mer om juniorkommitténs verksamhet på hemsidan under fliken JUNIOR.

Friskvård: Du som är anställd kan omfattas av friskvårdsbidrag. En arbetsgivare måste i så fall erbjuda alla anställda. Jag har satt upp några paketförslag, men det går bra att sätta ihop paket efter egna önskemål. Minimibeloppet är 1000 kr och maxbeloppet är 5000 kr per år. Kolla om din arbetsgivare erbjuder golf som friskvård!

Shop: Klubben har i år ett samarbete med Forsgården som har ett varusortiment från Sveriges största golfkedja, Golfstore. Detta innebär nya möjligheter för alla medlemmar. Jag har fått tillgång till några demoklubbor som finns i Studion. Det är framför allt klubbor från Callaway och Cobra. Utprovning efter överenskommelse! Passa på och prova årets nyheter! 

Verkstad: Har du gamla slitna grepp på dina klubbor? Då är det dags att byta. Jag erbjuder 10% rabatt på ditt set med minst 10 klubbor.

Är det något du undrar över så är du alltid välkommen att ta kontakt med mig!

Väl mött till en ny säsong!

Juha