Kurspåminnelse

Längtar du efter solstänkta fairways och välsnaggade greener trots den pågående pandemin?

Det gör jag också!  

Många med mig tror att golfen kommer att bli en vinnare i år igen. Golf har visat sig att vara en perfekt aktivitet som främjar hälsa, välbefinnande och social samvaro på ett säkert sätt.

Vill du dessutom utveckla din golf? Det finns platser kvar på kurser och det finns också många lediga tider för lektioner. Kanske känner du någon som är nyfiken på golf?  

Här kommer en liten påminnelse om vad som på gång.

Veckoträning med 16 tillfällen.

Herrar hcp 0-20 har 4 platser kvar. Kursstart Måndag 26/4 kl. 19-20. Kostnad 1700 kr.

Dagtid Torsdagar har 4 platser kvar. Kursstart Torsdag 29/4 kl. 10-11. Kostnad 1700 kr.

Kurser

Kom-i-gång-kurs har 4 platser kvar. Kursdatum söndag 2/5 kl. 10-12.30. Kostnad 400 kr.   

Nästa Nybörjarkurs är Lördag-Söndag 24-25/4 med 2 platser kvar. Nästa kursdatum är 22-23/5.

Du som tidigare har gått på Nybörjarkurs och är i behov av en liten knuff framåt så vill jag rekommendera Uppföljningskurs 16/5 eller 20/6 kl. 13-16.30. Under kursen så går vi igenom sving, putt och närspel.

Boka kurs och lektion via webbokningen eller via Servicecenter 0340-65 78 65.

Då ses vi snart!

Vi går mot en ny säsong…trots allt!

Hej alla!

Då är vi på god väg mot en ny säsong i dessa märkliga tider!

Hoppas att ni har haft en bra vinter! Många har säkert svingat på några av dem nya inomhusanläggningar som ploppar upp lite här och där. Fast inget är väl härligare än att känna vårsolen i ansiktet, höra fågelsång och se bollar som flyger i luften…

Förra årets säsong startade med mycket oro och ovisshet. Men otroligt nog så blev det en säsong med många rekord inom svensk golf, så även för mig.

Golfen blev en vinnare!

Vi får väl fortsätta på den inslagna vägen och utöva vår idrott på ett hälsosamt och säkert sätt även i år.

Här kommer information om årets säsong!

Bokningar via Servicecenter eller webbokning:  Öppnar 15 mars kl. 09.00

Lektioner: Precis som alla andra säsonger erbjuder jag privatlektioner. För dig som vill jobba långsiktigt med din golf, så är det Värdekort som gäller. Rabatten ökar ju större värdekort du köper. Värdekortet är giltigt under 2021 och är mycket förmånligt. Priser hittar ni på hemsidan.

Allmänna kurser: För dig som har genomgått en nybörjarkurs under 2020 och som inte har riktigt kommit i gång. Första kursen är planerad till lördag 29 maj. Kostnad 650 kr.

Veckoträning: Denna populära kurs har samma upplägg med tider och grupper som förra året. Jag har planerat 5 grupper med 8 deltagare per grupp. Veckoträningen startar vecka 17 och pågår under 16 veckor med uppehåll v. 27-30. Kostnad 1700 kr.

Nybörjarkurser: Nästan 100 personer som gick på nybörjarkurs förra året! Helt fantastiskt! Jag planerar att genomföra Nybörjarkurser med max 8 personer under denna säsong. Detta med tanke på de direktiv och åtgärder vi behöver göra för att minska spridning av Covid-19.

Om väder och vind tillåter så går den första kursen av stapeln 10-11 april. Priser hittar ni på hemsidan.

Nybörjarkurser-Privat: För dig som är ivrig, eller inte kan helger, så finns det möjligheter att ta kursen privat. Vi lägger upp ett eget program med 3 sammankomster. Kostnad 2700 kr.

Friskvård: Du som är anställd kan omfattas av friskvårdsbidrag. En arbetsgivare måste i så fall erbjuda alla anställda denna förmån. Jag har satt upp några paketförslag, men det går bra att sätta ihop paket efter egna önskemål. Minimibeloppet är 1000 kr och maxbeloppet är 5000 kr per år. Kolla om din arbetsgivare erbjuder golf som friskvård!

Verkstad: Har du gamla slitna grepp på dina klubbor? Då är det dags att byta. Jag erbjuder 10% rabatt på ditt set med minst 10 klubbor. Utöver greppbyten så finns det möjligheter att korrigera och laga klubbor också.

Är det något du undrar över så är du alltid välkommen att ta kontakt med mig!

Väl mött till en ny spännande säsong med mycket golf!

Juha