Rapport från värmen

Värmen håller i sig! Den här sommaren kommer vi nog alla minnas, då vi har haft ett extremväder. Våra bönders odlingar och djur far illa, våra golfbanor spricker, unga och gamla får värmeslag och våra skogar brinner.

I allt detta så vill jag påminna om att det finns massor av lediga tider för lektioner och att veckoträningsgrupperna börjar igen nästa vecka.

Nästa Nybörjarkurs är 11-12 augusti. 09.00-14.30 båda dagarna!

Sedan så jag varit iväg och spelat lite tävlingar.

Först ut var SM H50 på Halmstad Södra med 156 spelare. Slutade på en 10:e plats efter 3 rundor på +5. Ingen medalj denna gången heller, men helt OK trots allt.

23 juli var det måndagskval till The Senior Open. Det var rekordmånga, nästan 600 spelare, som ville kvala in till pågående tävlingen som går på St. Andrews Old Course. Mitt kval gick på Lundin Links (1868) med dryga 150 spelare som krigade om 6 platser. Jag slutade på +7 och 9 slag från ett direktavancemang.

Hur som helst så var det en fantastisk upplevelse! Ser redan fram emot nästa års kval som går i området runt Blackpool i England.

Intresset verkar svalt för min resa till Dubai 16-25 november. Kanske har alla fått tillräckligt med sol och värma? Resan blir av om vi blir minst 12 resande.

Sista anmälningsdag är 10 Augusti !!!

Tills vi ses, ha det så gött!

Juha