Säsongen 2018

Hej alla!

Det ser tyvärr ut som om det blir en sen säsongsstart i år. Men det hindrar inte att det är dags att börja planera årets träningssäsong. Några eldsjälar är redan igång med försäsongsträningen! Här följer nyttig information om årets upplägg.

Lektioner: Lektionsbokningen är öppen för lektioner och är bokningsbara fr.o.m. 16 april. Nytt för i år är fördelaktiga Värdekort där rabatten ökar ju  större värdekort du köper. Värdekortet är giltigt under 2018.

Kurs: Temakurser med fokus på sving, närspel och puttning. Första temakursen går av stapeln 19 maj. Kursbokningen öppnar 6 april.

Veckoträning: Årets upplägg liknar förra årets upplägg. Jag har planerat 4 grupper med 8 deltagare per grupp. Veckoträningen startar vecka 19 och pågår under 16 veckor med uppehåll v. 27-30. Kursbokningen öppnar 6 april.

Nybörjarkurs: Jag planerar att genomföra 10 stycken Nybörjarkurser under denna säsong. Om väder och förhållanden tillåter så går den första av stapeln 21 april. Vi har samma pris och upplägg som förra året. Hör efter med nära och kära! Tänk på att Friskvårdsbidrag kan numera användas för kurser över 1000 kr. Bokningen är öppen!

Serielagsträning: Precis som förra året så planerar jag att genomföra ett träningspass på 3 timmar inkl. lunch per person. Exakta datum och kostnad bestäms på lagledarmötet 23 april.

Juniorträning: Klubben har en utökad satsning på juniorerna. Det innebär fler grupper och vi kommer bl a att använda oss av ett verktyg från Svenska Golfförbundet som heter ”Golfäventyret”. Syftet är att lära sig grunderna i själva golfspelet. Mer information hittar du på Sjögärdes hemsida under fliken juniorer. Anmälan är öppen till dem olika träningsgrupperna.

Friskvård: Som du säkert har hört och läst om så har golfen äntligen hamnat på listan över aktiviteter som omfattas av friskvårdsbidrag. Jag har satt upp några paketförslag, men det går bra att sätta ihop paket efter egna önskemål. Minimibeloppet är 1000 kr och maxbeloppet är 5000 kr per år.

The Senior Open: Anmälan är gjord till Måndagskvalet för The Senior Open som spelas på 4 olika kvalbanor. 400 kvalspelare väntar nu på besked om vilken bana som man blir tilldelad. 6 juli meddelas detta och 23 juli smäller det! Årets upplaga av The Senior Open går på anrika St. Andrews i Skottland mellan 26-29 juli. Drygt 30 spelare kvalar in till detta evenemang. Blir jag en av dem?

Resan till Förenade Arab Emiraten: Äntligen klart! Resedatum 16-25 november med 24 platser. Mer information om resan hittar ni på min hemsida under fliken Tjänster. Välkommen till en riktigt häftig säsongsavslutning!

Min hemsida: På min egen hemsida som är länkad från Sjögärdes hemsida hittar du all information om lektioner, kurser och mycket annat. Här hittar du också webbokningen, men det går också bra att boka via Servicecenter.

Är det något du undrar över så är du alltid välkommen att ta kontakt med mig!

Glad påsk och väl mött till en ny säsong!
Juha