Säsongen 2019 är över

Hej på er alla!

I morgon är ordinarie bana stängd för i år! Med det så kan man säga att säsongen är över.

Det har varit en mycket bra säsong för mig och klubben med många nyfikna elever och kursdeltagare.

Ett stort tack till er alla som har tagit del av mina tjänster!

Men man ska aldrig ligga sig på latsidan! Det finns stundtals plats för mer att göra.

Fler borde fråga sin arbetsgivare om friskvårdsbidrag. Precis som förra året så blev 10-tal personer som utnyttjade denna fina möjlighet. Nu hoppas jag att flera tar vara på denna möjlighet till nästa säsong.

Fler till Nybörjarkurserna! Ett 40-tal personer har gått på nybörjarkurs i år igen där 80% blir medlemmar. Så en liten uppmaning till alla medlemmar. Ni är ju alla ambassadörer för vår fina klubb! Hör efter bland vänner, bekanta och kollegor. Nybörjarkurser omfattas av Friskvårdsbidrag för er som är anställda. Hör efter med din arbetsgivare!

Våra Juniorer kommer till träningarna i ur och skur. Roligt att många är så ivriga. Årets höjdare måste nog vara sommarlägret som lockade 44 juniorer. Det var 4 fartfyllda dagar. Tack till Johanna, Isac och Elias för era fina insatser. Kul att så många kommer på våra aktiviteter och att vi har föräldrar som engagerar sig i juniorverksamheten. Men som vanligt behövs det fler.

Fler och fler hittar till min verkstad med greppbyten och annat. Det tycker jag är bra för nya grepp gör susen för både svingen och bollträffen. Jag håller också på att kikar på möjligheten att erbjuda golfklubbor från ett eller två klubbmärken. Återkommer om detta under våren.

Mitt eget spel?

Golf brukar ju gå lite upp och ned, men i år har det verkligen gått ned för det mesta! Kanske är just detta tjusningen med golf, att aldrig veta när drömrundan slår till. En kort sammanfattning av min tävlingssäsong blir att första och sista rundan var bra och allt däremellan var si så där.

SGF H50 Serien Kinds GK, 121 spelare, Delad 11:a med scorerna 73-73

SGF H50 SM Romeleåsens GK, 156 spelare, Delad 52:a med scorerna 80-79-74

KM Sjögärde GK, 23 spelare, Delad 2:a med scorerna 77-79-82

SGF H50 Final Jönköpings GK, 69 spelare, Delad 51:a med scorerna 86-72

I vanlig ordning så är säsongens höjdpunkt måndagskvalet till The Senior Open. I år gick kvalet i Blackpool, England, och min tilldelade bana blev St. Annes Old Links med 156 spelare. Tidig starttid i 16-17 s/m vind i byarna. Äventyret tog slut redan efter 5 hål! Min förträffliga caddie, Dan Ericsson, och jag kämpade oss till en +10 runda och det krävdes en runda på par för att kvala in till The Senior Open. Förhoppningsvis får vi revansch nästa år i London.    

Ny säsong nya möjligheter! Det gäller också för dig som läser detta. Jag finns tillgänglig för lektioner från januari och framåt. Skicka epost eller ring mig om du önskar golfträning eller verkstadstjänster.

Erbjudande! Köp ett presentkort för 660 kr och få 3 x 25 min. lektioner. Spara 420 kr! Erbjudandet gäller t.o.m 12 dec kl. 14.00. Kan detta vara årets julklapp? Kontakta Servicecenter som numera har Swish och möjligheten att posta presentkort.                     

Ser fram i mot en ny säsong och passar på att önska er alla trevliga helger framöver och ett gott slut på säsongen 2019!

/Er Pro Juha