...lyckligt lottad.​

Tänk att få vara en del i alla dessa positiva möten med människor som brinner för golf. Det är möten med människor på olika nivåer och åldrar, där alla har lusten att utveckla sig själva och sitt spel. Jag är verkligen lyckligt lottad!

Golf är absolut bland de bästa sysselsättningar som finns, för golf är underhållande, utmanande, socialt och hälsosamt. 

Säsongen 2024 blir min 8:e säsong här på Sjögärde GK och 21:e året som golfinstruktör. Efter alla dessa år så är jag fortfarande lika nyfiken på att möta alla dessa positiva människor. Jag ser verkligen fram emot att träffa nya som gamla golfvänner!

Jag har tidigare jobbat på flera klubbbar i Sverige och Norge. Jag har även under nio års tid jobbat med svenska researrangörer på många härliga platser runt om i världen.

Min grundidé är att golf ska vara utvecklande och roligt. Det finns plats för golfkunskap hos alla oavsett om man spelar golf för den sociala biten eller för pokaler och framgång.

För min egen del tycker jag att det är både roligt och lärorikt med tävlingsspel, trots att det tidsmässigt är en svår balansgång mellan jobbet som instruktör och tävlandet.

Kreativa projekt har alltid legat mig nära om hjärtat. Att se utanför boxen anser jag är A och O för utveckling. Jag titulerar mig blygsamt som författare, för det har faktiskt blivit två böcker om golf för barn och ungdom. Mina generella fritidsintressen är bordtennis, foto, resor, fiske, matlagning och Internet.

Välkommen på besök!

 

medlem sedan 2003

Professional Golfers’ Association of Sweden, PGA of Sweden, är en intresse- och serviceorganisation. Medlemmar är Professionella tävlingsspelare eller tränare. PGA´s mål är att främja golfen på alla vis och leda dess utveckling.

Tränaruppdraget

Jag är verksam på Sjögärde Golfklubb sedan 2017.

Mitt motto

Lite bättre - mycket roligare...

Tidigare uppdrag