Om mig

Hej på dig!

Jag är verkligen lyckligt lottad!

Att få jobba med golf är något alldeles speciellt! Tänk att få möta massor av positiva människor i alla åldrar som brinner för golf och har lusten att utvecklas. Golf är utmanande, socialt och hälsosamt. Vad kan vara bättre än detta? Dessutom klassas golf numera som friskvård!

Detta blir min femte säsong här på Sjögärde GK och 19:e året som golfinstruktör. Jag är fortfarande lika nyfiken på att möta alla dessa positiva människor. Jag ser verkligen fram emot att träffa nya som gamla golfvänner!

Mina tidigare huvudsakliga arbetsplatser har varit Stenungsunds GK, Østmarka GK, Ekerum GK och Lysekil Holma GK. Dessutom har jag under nio års tid jobbat med svenska researrangörer på många härliga platser runt om i världen.

Min grundidé är att golf ska vara utvecklande och roligt. Jag anser att en lyckad insats med utveckling är ett positivt och minnesvärt lagarbete, där jag är coach och du är elev. Det finns plats för golfkunskap hos alla oavsett om man spelar golf för den sociala biten eller för pokaler och framgång. Mitt motto är,

” Lite bättre – mycket roligare”

För min egen del tycker jag att det är både roligt och lärorikt med tävlingsspel, trots att det tidsmässigt är en svår balansgång mellan jobbet som instruktör och tävlandet.

Kreativa projekt har alltid legat mig nära om hjärtat. Att se utanför boxen anser jag är A och O för utveckling. Jag titulerar mig blygsamt som författare, för det har faktiskt blivit två böcker om golf för barn och ungdom. Mina generella fritidsintressen är resor, fiske, matlagning och Internet.

Vi ses snart på rangen!
Juha Saarinen