Sjögärde Golfklubb

Mina tjänster

En golfinstruktör har oftast många strängar på sin lyra. Det finns flera områden inom golf och det är därför många av Svenska PGA:s 700 instruktörer anser sig ha världens bästa yrkesval.

Vi instruktörer har oftast samma syn på pedagogiken, men valet av tjänster kan variera. Min grundverksamhet består till den största delen av instruktion och verkstad.

Lektioner

Att ta lektioner är ett utmärkt sätt till golfutveckling. Jag erbjuder privat-, par- och grupplektioner efter önskemål. Jag erbjuder också spellektioner individuellt eller i par.

Nybörjarkurser

Golf är en social, hälsosam och utmanande idrott! Den passar alla åldrar och alla spelnivåer! Det krävs inga förkunskaper och alla är hjärtligt välkomna!

Kurser

Att gå på kurs är både nyttigt, roligt och socialt. Oavsett om du är en nybörjare eller en etablerad spelare är en grundkurs eller fortsättningskurs en bra investering.

Verkstad

I min golfverkstad som är belägen vid rangen utför jag det mesta inom klubbreparationer. Här kan du byta grepp, göra justeringar eller anpassningar av din golfklubbor.

Böcker

Mina barn- och ungdomsböcker, med golf som tema, bidrar till ökad läslust. Genom böckerna får barn, ungdom och vuxna en inblick i golf på ett pedagogiskt och humoristiskt sätt.

Golfresor

Höstens resa i oktober är klar för bokning. Som alltid har golfresan fokus på golfträning, spel och trevligt umgänge.
Du hittar all information under LÄS MER!